Samarbete med Gymbörsen

Styrke- och konditionsträning blir allt mer populärt bland golfproffsen och nu kan du som medlem i Flens GK också förbättra styrka och kondition. Vi har etablerat ett samarbete med Gymbörsen (finns på Bolmängen) som erbjuder dig som medlem en förmånlig rabatt. Som medlem i Flens GK betalar du 279 kr/mån (ordinarie pris 399 kr) utan bindningstid med 1 månads uppsägningstid.

Är du medlem i SPF får du ett otroligt specialpris på 149 kr månad och då får du träna mellan 04.00-15.00. Ingen bindningstid och en månadsuppsägningstid. Introduktionspass för SPF:are med PT Josefine den 29/1 kl. 09.30.

Mer information om Gymbörsen kan du få via deras hemsida eller facebook.

Dessutom startar under ledning av Lena Hagelberg, i brottningslokalen på Hammarvallen, ett specialdesignat program för damgolfare. Första pass blir den 23/1 kl. 16.00 – 17.00  och vi håller på till den 3/4 med uppehåll vecka 8. Kostnad 150 k/person för att täcka lokalhyran.