Pro & Shop

Behöver du ta en golflektion?
Är det dags att sätta nytt grepp på älsklingsklubborna?
Då ska du vända dig till någon av våra två pro – Johan Thorell och Jim Anderson. Båda har mångårig erfarenhet från arbete på Flens Golfklubb och känner banan extremt väl. Oavsett om du har högt eller lågt handicap är våra pro beredda att hjälpa dig i allt som rör din golf.

Kurser i år
Här kan du söka den kurs som passar dig bäst.

Jim i karantän
På grund av pandemin befinner sig Jim för närvarande i Skottland. Så snart reseförbudet upphör kommer Jim till Flen och golfklubben.
Under tiden svarar Johan för all verksamhet som pro. Försäljningen i golfshopen, som Jim normalt svarar för, sköts dock av kanslipersonal.

För mer information och kontakt:
Johan Thorell

Prislista kurser 2020

Juniorträning
500 kr juni ca 10 träningar
Gruppträning/medlem
100 kr/deltagare, minst 5 deltagare 45 min
150 kr/deltagare, minst 5 deltagare 1 tim 30 min
Gruppträning 2 personer
600 kr 55 min
Privatlektion
350 kr 25 min
500 kr 45 min
Grundkurs närspel
1500 kr 2 tim 30 min
Slå längre-kurs (driver)
200 kr/deltagare 1 tim, minst 5 deltagare
Spel på banan/spelstrategi
1000 kr 2 tim – 9 hål 1 person
1500 kr 2 tim – 9 hål 2 personer
Nybörjarkurs ca 12 tim
Två tillfällen 1800 kr/deltagare (minst 6 deltagare). 2999 kr inklusive årsavgift.
Nybörjarkurs ca 12 tim
Två tillfällen med skräddarsytt upplägg 2500 kr/deltagare.  3999 kr inklusive årsavgift.
Nybörjarkurs ungdom upp till 18 år
500 kr reduktion på ordinarie pris. Årsavgift tillkommer.

Johan Thorell

Johan är väl känd för de flesta i klubben. Kanske speciellt bland dem som knackar på dörren till vuxenvärlden efter att som barn sprallat omkring i Golfäventyret och tagit vägen via juniortävlingar. Johan började tränarkarriären med just Golfäventyret och har följt sina elever på vägen. Nu axlar han rollen som pro med ansvar för både junior- och övrig medlemsträningen, att leda nybörjarkurser och arrangera företagsgolf.
Under 2018 började han en treårig PGA-utbildning – HTU, eller Högre Tränar Utbildning.
– Det fungerar väldigt bra. Förutom utbildningen har jag sex testelever som följer mig fram till kursavslutningen 2021, säger Johan.
Som instruktör jobbar Johan med både singelhandicapare, nybörjare och höghandicapare.
– Främst handlar det om att söka orsaken till problemet. Att få en bra dialog med golfaren som får förklara lite om sig själv och vad som händer med bollen när hen slår på den. Lyckas få ett förtroende genom att göra bollträff bättre med få förändringar.
Johan håller kurser och träningar både inomhus och utomhus även om golfsimulatorn i första hand är tänkt för träning när höstmörker och vinterkyla sätter in. Sommartid jobbar Johan också ute på banan där han tillsammans med övrig banpersonal trimmar alla hål till toppskick.
– Jag är både glad och stolt över att få vara med och sköta banan. Har lärt mig massor av alla banarbetare och ideellt arbetande medlemmar som gör ett fantastiskt jobb.
Här når du Johan:
Via kansliet: 0157-157 70