SENIORER

Seniorkommittén tar hand om klubbens seniorer, damer och herrar 50+. Vi vill höja trivseln inom klubben genom olika aktiviteter. Vi seniorgolfar på onsdag varje vecka och alla seniorer är välkomna oavsett hcp. Vi deltar även i matchspel med lag i olika serier i Sörmland och Mellansverige.

Vi uppmuntrar till frivilliga insatser inom klubben för ökad klubbkänsla och samhörighet.

Vi välkomnar alla seniorer i klubben att komma med i gemenskapen!

Seniorkommittén består av Bengt Anderson, Vidar Norén, Göran Eriksson, Boo Finnman och Kennet Hellstedt. Damrepresentant Bibi Andersson.