Handelsbanken Cup 2019

Damer och Herrar

Spela singelmatch och vinn andelar i Handelsbankens fonder.

1:a pris andelar i Handelsbankens fonder till ett värde av 2500:-

2:a pris andelar i Handelsbankens fonder till ett värde av 2000:-

3:e pris andelar i Handelsbanken fonder till ett värde av 1500:-

4:e pris andelar i Handelsbanken fonder till ett värde av 1000:-

Du anmäler dig genom att lägga 100:- i kuvertet och stoppa i greenfelådan. På kuvertet skriver du Handelsbanken Cup, ditt namn och ditt golfid.

Du kan även anmäla dig till vårt kansli och betala där.

Du kan också anmäla dig med swish nr 123 607 21 69. Skriv på meddelande: Handelsbanken cup  ditt namn och golfid.

Vi lottar de första matcherna och sätter upp ett spelschema. Vinner du matchen har du själv ansvar för vem du möter och när ni möts.  Det ska ske före utsatt datum.

När det återstår två damer och två herrar, lottar TK vem som möter vem. Då kan det alltså bli så att en dam och en herre får mötas. Vad vi vet är att det går två damer och två herrar till matchspelet och gör upp om de fyra främsta placeringarna.

Damer och Herrar spelar sina matcher VAR FÖR SIG ända fram till näst sista matchen.

Prisutdelningen är i samband med vår avslutningstävling Sista valsen.

Sista anmälningsdag är den 20 maj.

Vid eventuella frågor kontakta Lilian Frisk tele 070-4713576