Halva seniorgolfen spelad

Seniorgolfen har kommit halvvägs och det bara rullar på!

Nu har vi avverkat 11 omgångar av seniorgolfen och vi kan notera att succén fortsätter med många deltagare varje gång. Rekordet hittills är 91, som vi haft två gånger och är all time high. Snittet ligger på 84 st vilket är mycket bra, trots att vi upplevt både snöhinder och värmebölja. Våra damer är väl representerade, och som mest har 28 st deltagit. Det avspeglas även i resultatlistorna där många damer brukar finnas med bland topp tio. I sammandraget leder f n  Agneta Wagneryd A-klassen och Maria Sturén B-klassen, så gubbarna får skärpa sig.

Det har också presterats många bra resultat, t ex Lilian Frisk med 61 slag och Tommy Bylund som gjort HiO på 12:an. Många har säkert också sett sitt hcp röra sig  både upp och ner mer än vanligt, delvis som en följd av det nya hcp systemet.

Vi kommer att fortsätta med nuvarande spelform tillsvidare, trots att golfförbundet lättat något på restriktionerna för tävling, då många av oss tillhör riskgruppen. Fortsatt försiktighet och sunt förnuft bör gälla även i fortsättningen.

Titta på bollen och svinga lugnt!

Bengt Andersson