Lördag 26 maj är det dags

Kom ut till Flens golfklubb för prova på-golf

och roliga aktiviteter

Du som redan spelar

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar.

Du som är nyfiken att börja

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka vår golfklubb och testa idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Testa att spela, njut av naturen och ta del av andaktiviteter. Du behöver inte ha någon egen utrustning – klubbor och bollar finns att låna.

Program

Gröngölingsgolf, start kl. 9.30. du får prova på att spela med hjälp av klubbmedlem. Ansvarig Anders Bjurevall.

Golfäventyret och ”prova på” fram till kl. 12. För barnen. Ansvariga Emma och Jim.

Tjejgolfen Sörmland mellan kl. 14 – 17. Projektet ”Fler tjejer till golfen”syftar till att rekrytera fler unga flickor till golfsporten men också att arbeta för att behålla de flickor som rekryterats. Ansvariga Monica, Flens GK och Malin Landehag, pro Nyköpings GK.

Blå Bandet – herrtävling, kanonstart kl. 13. Ansvariga Johan och Mattias.

Restaurangen är öppen för lunch och fika!

VARMT  VÄLKOMNA  TILL  FLENS  GOLFKLUBB

LÖRDAG  26 MAJ