Flens Golfklubb söker krögare

Flens Golfklubb söker krögare till vår väl inarbetade och populära restaurang

Är du den vi söker?

Norrtorps golfbana ligger i hjärtat av Södermanland, några kilometer från Flens tätort. Restaurangen ligger i det rustika klubbhuset med utsikt över Torpsjön och vår spektakulära lake range.

En viktig del av klubben är restaurangen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva krogen som en integrerad del i golfklubben samt en attraktiv besökspunkt för alla besökare. Är du intresserad av att veta mer och berätta om din affärsidé så kontakta vår ordförande Monika Falk på mail eller telefon.

Restaurangen håller öppet hela golfsäsongen (går att förlänga). Våra gäster är både golfare och övriga lunchgäster.

För att lyckas tror vi att det krävs en kombination av restaurangkunnande, erfarenhet och entreprenörskap samt förståelse och intresse för golfsporten. Du ska driva restaurangen i egen regi och kunna erbjuda en attraktiv meny till marknadsmässiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett positivt sätt.

Förutom lunch har olika arrangemang varit populära såsom trubadurkvällar, grill- och pubaftnar, festmiddagar mm. Vi ser även positivt på samarbete vad gäller golf- och paketresor till oss. Även cateringuppdrag är uppskattat.

Golfklubben och restauratör har ett nära samarbete och vi är öppen för nya lösningar vad gäller att få till en attraktiv restaurang med nöjda gäster och klubbmedlemmar. Så välkommen med dina nya och kreativa idèer.

Är du intresserad av att veta mer och berätta om din affärsidé så kontakta vår ordförande Monica Falk på mail, monica.falk@telia.com, mobil 072-210 88 82 eller vårt kansli info@flensgk.se, telefon 0157-157 70. Vi vill ha din ansökan före den10 december. Välkommen!