De blev bäst bland 26 lag

Med 62,4 nettoslag plockade trion Birgitta Heinig, Jonatan Syvänen och Johan Thorell hem årets avslutande klubbtävling på Norrtorp.

Därmed har hösten på allvar gjort sitt intåg på golfbanan men, som ordföranden Monica Falk sade i sitt avslutningstal, än är det inte dags att ställa in klubborna för vinterförvaring.
–Passa på att njuta av banan som i år är mer inbjudande och i bättre skick än någonsin.
Hon riktade ett tack till både banpersonal, servicegrupp och alla andra som hjälpt till att göra årets golfsäsong till något utöver det vanliga. (Hela resultatlistan finns här.)
Den avslutande scrambletävlingen lockade nära 80 deltagare, något som speglar det ökande intresset för golfen i regionen. Allt från juniorer till seniorer, dam- och herrkommittéer har haft en lyckad golfsäsong.