Banöppning!

Hej alla medlemmar!

Nu så var det dags, och snabba bud blev det.

Imorgon onsdag 1/4-2020 öppnar vi för spel på sommargreenerna (obs inget tidigt april skämt ;-P) och säsongen 2020 kommer äntligen igång!

Det var egentligen sagt öppning till lör 4/4, men vi smygstartar lite. Bokningen är öppen och möjligt att boka redan kl 06:00, MEN, tänk på att det troligtvis kommer vara lite frost på onsdag morgon då det ska vara nedåt 0 grader på natten. Så det kommer antagligen inte vara möjligt att komma ut och spela alltför tidigt.

Vi kommer även börja denna säsong med några annorlunda men ack så viktiga regler pga den rådande Corona virus situationen, det är följande:

– obligatorisk flagga i (betyder att flaggan får sitta kvar i hål i alla lägen och ingen rör den. Plocka upp bollen ur hål med handen och handske på)

– inga krattor kommer att finnas i bunkrarna (försök att i bästa mån jämna ut sanden med sko eller klubba där man har gått och slagit)

– inga bolltvättar finns ute på banan (för att minimera smittorisken när alla tar i dom)

– byt inte scorekort med varandra (samma princip som med bolltvättar, bättre att en för scorekortet ensam eller att man använder sin egna telefon och skriver upp score i)

Utöver det är det rent sunt förnuft som gäller och jag tror att ni alla redan är införstådda i de regler och förhållningar som myndigheterna har satt i samhället, så låt oss föra över det till golfbanan också så kommer det att gå fint!
Finner ni mig eller nån annan banarbetare ute på banan och undrar något, tveka inte att fråga oss.

Nu öser vi i en massa birdies!

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning,