Avslutning på Seniorgolfen

Årets seniorgolf har varit rekordartad från början till slut. Totalt har 1474 starter noterats på 22 omgångar med toppnoteringen 86 deltagare på en enskild rond och snittet 67 st. Det är fantastiskt roligt att så många vill vara med och träffas, trivas och tävla. Varje gång har 10-15 damer funnits med i startlistan och det har ju höjt både deltagarantal och trivselfaktor.

Som vanligt avslutades det hela med en scramble, gemensam lunch och prisutdelning.
74 deltagare kom till start och tävlingen blev mycket jämn och bjöd på bra resultat. Det segrande laget bestod av Ulf Wagneryd, Olle Skantz och P-O Lyrberg.
Efter att våra krögare sett till att alla fick sin mat nästan samtidigt vidtog prisutdelningen för huvudtävlingen.

A- klassen vanns av Tom Erik Hedberg med Håkan Spångberg på andra plats och Göran Eriksson på tredje.
I B-klassen ville Gunilla inte vara sämre än sin äkta hälft och såg till att vinna före Håkan Witting och Christina Eriksson.
Eclectic tävlingen blev en jämn kamp och där segrade Göran Andersson på 58 slag före Lennart Hagelberg och Tom Erik Hedberg.

Seniorgolfen är slut för i år men golfsäsongen fortsätter givetvis så länge vädret tillåter och kanske lite till för en del. Det finns fortfarande några tävlingar kvar på klubben.
Hösttouren är ett bra alternativ för de som vill fortsätta tävla och pröva andra banor. Den kommer till oss den 19 oktober.

Tack till alla som har varit med och spelat och till de som har hjälpt till att göra årets upplaga av seniorgolfen till den succé det blev.

Välkomna tillbaka nästa år! Men kom ihåg: titta på bollen och svinga lugnt!

Bengt Andersson