Anteckningar från seniorupptakt

Minnesanteckningar upptaktsmöte seniorgolf 2019

Datum:  20190403

Genomgång föregående år.

I genomsnitt var vi 75st spelare per gång. Fler damer förra året än tidigare år. Seniorgolfen bidrog med 30 000kr till klubben.

Seriespel

H70 vinst förra året.
H65 kom tvåa.
H60 vinst
Mixed serien kom tvåa
Damerna kom trea i sin serie.
Spelprogram finns på respektive hemsida. Seriespelet startar i början av maj.

Val av lagledare

H70 Kenneth Hellstedt
H65 Bengt Andersson
H60 Göran Eriksson
Mixed serien Annika Noren

Val av tävlingsledare seniorgolfen

Tävlingsledare är redan utsedda. Som tidigare år spelar vi onsdagar med första start kl. 07.30, första tävlingen denna säsong är 24 april. Startavgift 50kr varav 20kr går till klubben. Två klasser A-klass o B-klass. Hcp upp till 22,0 spelar i A-klass, man spelar i samma klass som man startar i även om handikappet ändras under säsongen.
Tävlingsledare och spelprogram finns på hemsidan och kommer att finnas på anslagstavlan.

Regelfrågor

Nya regler i år, det kommer att finnas en regelfråga på anslagstavlan varje onsdag.

Övriga frågor

Golfbanan fyller 30 år.
Förslag att orange tee får spelas av damer över 70år, samma ålder som gäller för herrar röd tee.