Emma är nominerad till Flens idrottsgala

Vår egen Emma Rasmusson är nominerad som ‘Årets tränare/aktivitetsledare’ till Flens idrottsgala 2019.

Galan går av stapeln 1 februari och det går att rösta fram till 27 januari, så passa på!

Mer information och hur du röstar finner du HÄR.

Lycka till Emma!

Johan Thorell får stipendium

Vår egen Johan Thorell har mottagit stipendium på 10 000 kronor från Prins Bertils och Prinsessan Lilians idrottsstiftelse. Prins Carl Philip delade ut stipendiet som Johan sökte för att gå tränarassistentutbildningen och kunna bidra till klubbens barn- och ungdomsutveckling. Enligt motiveringen erhåller han utmärkelsen: “för att kunna träna och bidra till golfklubbens barn- och ungdomsutveckling”.

Golfäventyret Cup 2018

Ladda ner filen (PDF, 102KB)

Träningsläger med Teen Cup

Under vecka 26 mellan 25-29 juni har vi läger på Flens Golfklubb. Lägret avslutas med spel i Teen Cup 2018 (gamla Scandia Cup). Kostnad är 250 kronor och då ingår lunch. Schemat finns i länken längre ner.

Teen Cup 2018 för juniorer födda 2002 till 2005 i fyra åldersklasser. Varje klass är uppdelad i pojkar och flickor: 13 år, 14 år, 15 år och 16 år, totalt åtta klasser.

Har man inte åldern inne eller är äldre än 16 så får man ändå vara med på lägret och tävlingen.

Under lägret kommer vi träna på rangen, puttning, chipping, pitching och bunkerslag. Veckan avslutas med en 18 håls tävling.

Middag med avslutning fredag klockan 19.00 och föräldrar är välkomna. Anmälning till middag sker samtidigt som som anmälan till lägret och Teen Cup och det gör ni i shopen eller i kansliet. Kan man inte vara med hela veckan så är det helt ok att vara med så mycket man kan.

Vill du ha mer information, kontakta mig via johan.thorell.golf@gmail.com eller prata med killarna i klubbhuset.

Vi ses väl?

Johan Thorell

ledare och barn- & ungdomsansvarig Flens GK

Ladda ner filen (PDF, 258KB)

Golfäventyret börjar 15 maj

Golfläger på Landeryd

En utbytesdag med Nyköpings golfklubb hade vi på Landeryds Golfklubb 1 maj.
Golfläger med juniorer från Flen och Nyköping.
Vi gick ut kl. 08.30 – 09.00 på Norra banan Landeryd och 14.30 – 15.00 på Vesterby.
Frukost blev Dubbel fralla med juice, kaffe & thé på Bogestad Krog, Landeryd och dagens lunch på Vesterby. En intensiv dag med varierande banor.
Vi fick känna på blöta fairways och kalla vindar blandat med en värmande sol.
Deltagare från Flen var Samuel, Jonathan, Robin, Joel, Lukas, Tim, Melker och David.
Johan Thorell
lägeransvarig och ordförande för barn- och ungdomskommittén Flen

Uppstartsträff för junior & ungdom

Söndag 6 maj klockan 14.00 har vi uppstartsträff vid gamla kansliet för junior & ungdom.

Möjlighet att slå på rangen efter mötet.

Välkommen!

Juniorer och golfäventyr hade julavslutning

Julavslutning med golfäventyret och juniorgruppen i söndags, 17/12. Ica sponsrade oss med mycket goda lussekatter och festis.

Vi önskar god jul och gott nytt år och så syns vi igen söndag dem 14/1-2018.

Nu startar inomhussäsongen

Nu är det äntligen dags för inomhussäsongen! Vi börjar söndagen den 5/11 och vi kommer att vara på Lötenskolan, mellan 10-11 är det golfäventyret och mellan 11-12.30 är det juniorerna. Välkomna!

Lyckad aktivitetsdag för juniorer

På söndagen 20 augusti anordnade klubben en dag full med aktiviteter för juniorerna.

Vi hade frågesport, träning och avslutade med en tävling. En mycket lyckad dag enligt juniorerna och nu laddar vi upp för finalen i ungdomsserien.