Träningsläger med Teen Cup

Under vecka 26 mellan 25-29 juni har vi läger på Flens Golfklubb. Lägret avslutas med spel i Teen Cup 2018 (gamla Scandia Cup). Kostnad är 250 kronor och då ingår lunch. Schemat finns i länken längre ner.

Teen Cup 2018 för juniorer födda 2002 till 2005 i fyra åldersklasser. Varje klass är uppdelad i pojkar och flickor: 13 år, 14 år, 15 år och 16 år, totalt åtta klasser.

Har man inte åldern inne eller är äldre än 16 så får man ändå vara med på lägret och tävlingen.

Under lägret kommer vi träna på rangen, puttning, chipping, pitching och bunkerslag. Veckan avslutas med en 18 håls tävling.

Middag med avslutning fredag klockan 19.00 och föräldrar är välkomna. Anmälning till middag sker samtidigt som som anmälan till lägret och Teen Cup och det gör ni i shopen eller i kansliet. Kan man inte vara med hela veckan så är det helt ok att vara med så mycket man kan.

Vill du ha mer information, kontakta mig via johan.thorell.golf@gmail.com eller prata med killarna i klubbhuset.

Vi ses väl?

Johan Thorell

ledare och barn- & ungdomsansvarig Flens GK

Ladda ner filen (PDF, 258KB)

Golfäventyret börjar 15 maj

Golfläger på Landeryd

En utbytesdag med Nyköpings golfklubb hade vi på Landeryds Golfklubb 1 maj.
Golfläger med juniorer från Flen och Nyköping.
Vi gick ut kl. 08.30 – 09.00 på Norra banan Landeryd och 14.30 – 15.00 på Vesterby.
Frukost blev Dubbel fralla med juice, kaffe & thé på Bogestad Krog, Landeryd och dagens lunch på Vesterby. En intensiv dag med varierande banor.
Vi fick känna på blöta fairways och kalla vindar blandat med en värmande sol.
Deltagare från Flen var Samuel, Jonathan, Robin, Joel, Lukas, Tim, Melker och David.
Johan Thorell
lägeransvarig och ordförande för barn- och ungdomskommittén Flen

Uppstartsträff för junior & ungdom

Söndag 6 maj klockan 14.00 har vi uppstartsträff vid gamla kansliet för junior & ungdom.

Möjlighet att slå på rangen efter mötet.

Välkommen!

Juniorer och golfäventyr hade julavslutning

Julavslutning med golfäventyret och juniorgruppen i söndags, 17/12. Ica sponsrade oss med mycket goda lussekatter och festis.

Vi önskar god jul och gott nytt år och så syns vi igen söndag dem 14/1-2018.

Nu startar inomhussäsongen

Nu är det äntligen dags för inomhussäsongen! Vi börjar söndagen den 5/11 och vi kommer att vara på Lötenskolan, mellan 10-11 är det golfäventyret och mellan 11-12.30 är det juniorerna. Välkomna!

Lyckad aktivitetsdag för juniorer

På söndagen 20 augusti anordnade klubben en dag full med aktiviteter för juniorerna.

Vi hade frågesport, träning och avslutade med en tävling. En mycket lyckad dag enligt juniorerna och nu laddar vi upp för finalen i ungdomsserien.

Golfäventyret

GOLFÄVENTYRET PÅ FLENS GOLFKLUBB

Välkomna alla barn att prova på golf under roliga former!

Varje tisdag kl. 18.00 – 19.00 är alla barn, 4-12 år, välkomna till Flens Golfklubb, Norrtorp, Flen för då kör vi Golfäventyret.

Kom ut och prova en gång, det kostar ingenting. Vill du fortsätta tar vi ut en träningsavgift på 150 kronor för hela säsongen.

Undrar du över något kan du kontakta Johan Thorell på 070-475 10 04 eller Emma Rasmusson på 073-500 58 96.

Du kan också ringa 0157-157 70 eller maila info@flensgk.se till vårt kansli.

Kolla även vår hemsida www.flensgk.se

Välkommen! Ta gärna med en kompis!

Start Golfäventyret

Det blev en fin start på Golfäventyret.  Juniorerna var på besök och fick prova på dom också. Golfen är extra rolig när det blåser som idag men roligast är att träffa kompisarna igen.

Nu kör vi hela sommaren på tisdagar kl 1800

Välkomna

Thorell

Bra start på ungdomsserien

Ungdomsserien drog i gång igår på Nyköpings Gk och segrar från denna drabbning blev Lag Flen 🌞🎉 och Lukas Karlsson vann individuellt med 44 poäng.

GRATTIS och bra spelat grabbar.

/Thorell