Kuriren Cup inställt

Information från Kuriren Cup:

Vi har idag beslutat om att ställa in och inte köra Kuriren Cup i år pga det aktuella läget vi har med anledning av Covid-19.

Vi tor dessvärre att vi kommer se ett stort minskat antal deltagare, eftersom flera av utövarna tillhör riskgruppen.

Vi följer givetvis Folkmyndighetens bestämmelser, där det i dagsläget är 50 personer som får vistas tillsammans i sällskap, men vi vet inte hur det ser ut om ett par veckor.

Vi tycker givetvis att det känns väldigt trist i dagsläget och förstår att det även påverkar er negativt men med dagens läge tror vi att detta är rätt beslut.

Vi hoppas på ett bättre 2021 och ber att få återkomma då.

Allt gott!

Utbildning i GIT och tävling

Tävlingskommittén inbjuder intresserade att deltaga i utbildning i GIT och Tävling.
Vi hoppas att du vill lära dig mer om dessa saker och vara med i vårt team.

Utbildningen blir  5/2, 12/2 och 19/2. Kl. 18.00. Plats: Gamla kansliet.
Du kan deltaga alla kvällar eller kom då du kan. Om du har intresse av GIT kan du ta med egen dator.

Välkommen önskar
Tävlingskommittén

PS Meddela gärna deltagande till kansliet så vi vet hur många vi skall förbereda för. DS

Säsongsavslutning

Årets sista tävling, Sista valsen, , gick av stapeln den 5 oktober i friskt men fint höstväder. Den nya tävlingsformen, bästboll i tre olika former, hade lockat 54 deltagare, som tycktes uppskatta nymodigheten.

Sponsor var Valla Asfalt.

Juhani Nieminen, Inger Martinsson och Tommy Andersson.

Bäst lyckades laget som bestod av Juhani Nieminen, Inger Martinsson och Tommy Andersson före laget med Bibbi Andersson, Thomas Ledenvik och William Svensson.

I samband med prisutdelningen belönades även pristagarna i Handelsbanken Cup, som i år hade 34 deltagare, 20 damer och 14 herrar.

I finalen segrade Bengt Andersson över Kerstin Björsell och i matchen om tredje pris vann Agneta Wagneryd över Östen Edlund.

Bengt Andersson, Kerstin Björsell och tävlingsledare Agneta Wagneryd.

Inbjudningstävling HAGFALKCUPEN

HAGFALKCUPEN för klubbmedlemmar

20/9 klockan 11.00 Herrar mot damer

Anmäl dig tillsammans med någon av motsatta könet. Vi behöver jämnt antal så att det kan bli fyrbollar – två damer i lag möter två herrar i lag.

Vi spelar 18 hål. De första sex hålen spelas foursome, nästa sex hål greensome och de sista sex hålen spelas bästboll. Närmast hål 6 och 15.

Efter tävlingen samlas vi för prisutdelning och förtäring.

Anmälningsavgift 200 kr/person för spel och förtäring.

Anmälan sker i GIT.

Välkomna hälsar Lena, Lennart, Monica och Lars

Lindqvists möbler

Segrarna Dennis Lövkvist och Arvid Karlsson med sponsor Bo Lindqvist till vänster och tävlingsledare Lilian Frisk till höger.

Lindqvists möbler spelades 25 augusti med många deltagare och fina resultat.

44 tvåmannalag spelade tävlingen med fint väder och mycket fina resultat. Vann gjorde Dennis Lövkvist och Arvid Karlsson på strålande 62 slag.

Klubbmästerskap 2019

Golfresan on tour

SOLEN CUP 18 juli

Inbjudan till SOLEN CUP 18 juli

Ladda ner filen (PDF, 1012KB)

Birdiejakten 13 juli

BIRDIEJAKTEN

Lördag 2019-07-13
Start kl. 9.00

Öppen partävling
2-manna scramble, slaggolf
start från två hål

Prisutdelning efter spelets slut i restaurangen
(pris även för närmast hål och flest birdies)

Passa på att anmäl er nu!

Sista anmälan 2019-07-10 kl. 12.00

Anmälningsavgift 200 kr/par
Tilläggsavgift 225 kr/person
(halv greenfeeavgift)

Sponsor: Kronfågel Valla

30-års jubileum

INBJUDAN TILL

30-års jubileum

Öppen tävling på Flens Golfklubb och Norrtorps Golfbana

2019 – 07 – 20
start klockan 10.00

Tvåmanna bästboll poäng (full hcp)

Pris 250 kr/person varav 200 kr går direkt till prisbordet
Ju fler vi blir desto bättre prisbord

Greenfee för icke medlemmar 100 kr/person
Locka vänner från andra klubbar att ställa upp!

Max antal är 60 lag

Sista anmälningsdag: 2019 – 07 – 17  kl. 12.00