Klubbmästerskap 2019

Golfresan on tour

SOLEN CUP 18 juli

Inbjudan till SOLEN CUP 18 juli

Ladda ner filen (PDF, 1012KB)

Birdiejakten 13 juli

BIRDIEJAKTEN

Lördag 2019-07-13
Start kl. 9.00

Öppen partävling
2-manna scramble, slaggolf
start från två hål

Prisutdelning efter spelets slut i restaurangen
(pris även för närmast hål och flest birdies)

Passa på att anmäl er nu!

Sista anmälan 2019-07-10 kl. 12.00

Anmälningsavgift 200 kr/par
Tilläggsavgift 225 kr/person
(halv greenfeeavgift)

Sponsor: Kronfågel Valla

30-års jubileum

INBJUDAN TILL

30-års jubileum

Öppen tävling på Flens Golfklubb och Norrtorps Golfbana

2019 – 07 – 20
start klockan 10.00

Tvåmanna bästboll poäng (full hcp)

Pris 250 kr/person varav 200 kr går direkt till prisbordet
Ju fler vi blir desto bättre prisbord

Greenfee för icke medlemmar 100 kr/person
Locka vänner från andra klubbar att ställa upp!

Max antal är 60 lag

Sista anmälningsdag: 2019 – 07 – 17  kl. 12.00
Anmälan via golf.se

Violslaget / Sörmlands Sparbank 2019

Inbjudan till Violslaget / Sörmlands Sparbank

Söndag 16 juni 2019

Singel slaggolf

i Dam- och Herrklass

Sponsor Sörmlands Sparbank

Första start kl. 9.00

Tävlingsavgift

Gästande spelare tillägg

Anmälan senast den 13 juni klockan 12.00

30-årsjubileet startade med kamp över nio hål

Högtidsstämning och jubileumsyra
– så var det när 30-årsjubileet inleddes den första juni.

På tee infann sig 56 tävlande för att göra upp om den åtråvärda hedersrollen som jubileumsvinnare.
– Vilken start på jubileet. Det här blev jättebra, utbrast ordföranden Monica Falk när hon sammanfattade festligheterna.
Det var 1989 som ett gäng entusiastiska golfamatörer samlades för första gången för att spela på de nio hål klubben anlagt. Nu, 30 år senare, har visserligen banan sedan länge 18 hål men till jubileet var det enbart de nio först anlagda som fick vara med – nummer 1–7, 10 och 18. Å andra sidan har dessa hål inte genomgått några större förändringar så banläggaren, Sune Linde, gjorde ett strålande jobb.

Först ut av tvåmannalagen var Lars Falk/Sören Johansson och Inger Martinsson/Åke Karlsson. Både Lars och Inger var med även för 30 år sedan så lite speciellt blev det för just dem. Segrade gjorde till slut paret Alf Andersson/Lars Sturén.
– Det här var början på vårt jubileum. I juli hoppas vi komma tillbaka med ytterligare festligheter för att fira klubben, sade Monica Falk vid den efterföljande middagen.

Första grupperna ut: Från vänster Lars Falk, Inger Martinsson och Sören Johansson medan Åke Karlsson fick äran att slå första bollen.
Segrargruppen Alf Andersson och Lars Sturén tillsammans med ordföranden Monica Falk.
Med på jubileet från ”det gamla gänget” för 30 år sedan var från vänster Lars Falk, Birgitta Lindqvist, Bo Lindqvist, Inger Martinsson, Vidar Norén, Annika Norén och Monica Falk.

Golf och Fest

Handelsbanken Cup 2019

INBJUDAN TILL 44:E UPPLAGAN AV Kuriren Cup 2019

Kuriren Cup är en tävling som berör. Kanske beror det på spelformen sedan många år – foursome match. Att själv lyckas på golfbanan kan vara nog så knepigt men att göra det tillsammans med någon annan gör sannerligen inte saken lättare. I foursome slår man som bekant varannan gång på bollen.

Välkommen att anmäla ditt lag!

Startomgången är den 5/5, resterande matcher i kvalet spelas efter att paren är överens om tid. Andra omgången ska vara klar den 19 maj och den sista kvalomgången ska vara färdigspelad den 26 maj.

Anmälan görs på Golf.se och sista anmälningsdag är den 1/5 kl 17,00.

Pris: 350:-/ par.