Upptakt för seniorer

Upptakten för seniorer kommer i år att vara den 3 april 17.30 ute på golfklubben.

Vi kommer som vanligt att prata om:
Seniorgolf, regler, tävlingsledare, tävlingsprogram, Seriespel
Nya golfregler, kort info
Vad händer i klubben
Övriga frågor

Samarbete med Gymbörsen

Styrke- och konditionsträning blir allt mer populärt bland golfproffsen och nu kan du som medlem i Flens GK också förbättra styrka och kondition. Vi har etablerat ett samarbete med Gymbörsen (finns på Bolmängen) som erbjuder dig som medlem en förmånlig rabatt. Som medlem i Flens GK betalar du 279 kr/mån (ordinarie pris 399 kr) utan bindningstid med 1 månads uppsägningstid.

Är du medlem i SPF får du ett otroligt specialpris på 149 kr månad och då får du träna mellan 04.00-15.00. Ingen bindningstid och en månadsuppsägningstid. Introduktionspass för SPF:are med PT Josefine den 29/1 kl. 09.30.

Mer information om Gymbörsen kan du få via deras hemsida eller facebook.

Dessutom startar under ledning av Lena Hagelberg, i brottningslokalen på Hammarvallen, ett specialdesignat program för damgolfare. Första pass blir den 23/1 kl. 16.00 – 17.00  och vi håller på till den 3/4 med uppehåll vecka 8. Kostnad 150 k/person för att täcka lokalhyran.

Seniorgolfen 2018

Nu är seniorgolfen avslutad för i år. Det har återigen varit en rekordsäsong vad beträffar antalet
deltagare, totalt 1477 st , med ett snitt på 70 startande per gång.
Tittar man i startlistorna, som omfattar 124 deltagare, hittar man många nya namn och damerna har
som vanligt varit väl representerade.
I årets upplaga försvarade Tom Erik Hedberg sin seger i A-klassen efter en hård kamp med Göran
Andersson och med Bengt Andersson på tredje plats.
I B-klassen segrade Christina Eriksson före Björn Skoog och Nils Johansson.
Eclectic- tävlingen vanns av Lennart Hagelberg, tävlingen i regelfrågor vanns av Bengt Andersson och
Sune Norberg visade sig vara bäste prickskytt med flest noteringar i närmast hål-tävlingen.
Som vanligt avslutades säsongen med en scramble med 75 deltagare och där vann laget som bestod
av Margret Karlsson, Mikael Johansson och Kjell Frick.
Gemensam lunch och prisutdelning satte sedan punkt för årets seniorgolf.