Seniorgolfen startar

Nu är det äntligen dags att starta med golftävlingar.

Seniorgolfen har sin första omgång nu på onsdag den 24 april.

Det är väl inte så många som har vässat formen, så det blir en oviss omgång.

Det är vara att anmäla sig på golf.se

Anteckningar från seniorupptakt

Minnesanteckningar upptaktsmöte seniorgolf 2019

Datum:  20190403

Genomgång föregående år.

I genomsnitt var vi 75st spelare per gång. Fler damer förra året än tidigare år. Seniorgolfen bidrog med 30 000kr till klubben.

Seriespel

H70 vinst förra året.
H65 kom tvåa.
H60 vinst
Mixed serien kom tvåa
Damerna kom trea i sin serie.
Spelprogram finns på respektive hemsida. Seriespelet startar i början av maj.

Val av lagledare

H70 Kenneth Hellstedt
H65 Bengt Andersson
H60 Göran Eriksson
Mixed serien Annika Noren

Val av tävlingsledare seniorgolfen

Tävlingsledare är redan utsedda. Som tidigare år spelar vi onsdagar med första start kl. 07.30, första tävlingen denna säsong är 24 april. Startavgift 50kr varav 20kr går till klubben. Två klasser A-klass o B-klass. Hcp upp till 22,0 spelar i A-klass, man spelar i samma klass som man startar i även om handikappet ändras under säsongen.
Tävlingsledare och spelprogram finns på hemsidan och kommer att finnas på anslagstavlan.

Regelfrågor

Nya regler i år, det kommer att finnas en regelfråga på anslagstavlan varje onsdag.

Övriga frågor

Golfbanan fyller 30 år.
Förslag att orange tee får spelas av damer över 70år, samma ålder som gäller för herrar röd tee.

Samarbete med Gymbörsen

Styrke- och konditionsträning blir allt mer populärt bland golfproffsen och nu kan du som medlem i Flens GK också förbättra styrka och kondition. Vi har etablerat ett samarbete med Gymbörsen (finns på Bolmängen) som erbjuder dig som medlem en förmånlig rabatt. Som medlem i Flens GK betalar du 279 kr/mån (ordinarie pris 399 kr) utan bindningstid med 1 månads uppsägningstid.

Är du medlem i SPF får du ett otroligt specialpris på 149 kr månad och då får du träna mellan 04.00-15.00. Ingen bindningstid och en månadsuppsägningstid. Introduktionspass för SPF:are med PT Josefine den 29/1 kl. 09.30.

Mer information om Gymbörsen kan du få via deras hemsida eller facebook.

Dessutom startar under ledning av Lena Hagelberg, i brottningslokalen på Hammarvallen, ett specialdesignat program för damgolfare. Första pass blir den 23/1 kl. 16.00 – 17.00  och vi håller på till den 3/4 med uppehåll vecka 8. Kostnad 150 k/person för att täcka lokalhyran.

Seniorgolf B-klass

Seniorgolf A-klass

Eclectic

Ladda ner filen (PDF, 66KB)