Flens Golfklubb söker krögare

Flens Golfklubb söker krögare till vår väl inarbetade och populära restaurang

Är du den vi söker?

Norrtorps golfbana ligger i hjärtat av Södermanland, några kilometer från Flens tätort. Restaurangen ligger i det rustika klubbhuset med utsikt över Torpsjön och vår spektakulära lake range.

En viktig del av klubben är restaurangen. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och driva krogen som en integrerad del i golfklubben samt en attraktiv besökspunkt för alla besökare. Är du intresserad av att veta mer och berätta om din affärsidé så kontakta vår ordförande Monika Falk på mail eller telefon.

Restaurangen håller öppet hela golfsäsongen (går att förlänga). Våra gäster är både golfare och övriga lunchgäster.

För att lyckas tror vi att det krävs en kombination av restaurangkunnande, erfarenhet och entreprenörskap samt förståelse och intresse för golfsporten. Du ska driva restaurangen i egen regi och kunna erbjuda en attraktiv meny till marknadsmässiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett positivt sätt.

Förutom lunch har olika arrangemang varit populära såsom trubadurkvällar, grill- och pubaftnar, festmiddagar mm. Vi ser även positivt på samarbete vad gäller golf- och paketresor till oss. Även cateringuppdrag är uppskattat.

Golfklubben och restauratör har ett nära samarbete och vi är öppen för nya lösningar vad gäller att få till en attraktiv restaurang med nöjda gäster och klubbmedlemmar. Så välkommen med dina nya och kreativa idèer.

Är du intresserad av att veta mer och berätta om din affärsidé så kontakta vår ordförande Monica Falk på mail, monica.falk@telia.com, mobil 072-210 88 82 eller vårt kansli info@flensgk.se, telefon 0157-157 70. Vi vill ha din ansökan före den10 december. Välkommen!

Kiosken stänger

Kiosken stänger för säsongen efter tävlingen

lördag 7 oktober men har tillfälligt öppet under

hösttouren den 19 oktober.

Välkomna igen 2018!

Sponsorgolf 2017

Det svingades loss när årets sponsorgolf gick av stapeln.

Vinnare blev Erik Einarsson, Sörmlands Sparbank. Flens GK tackar alla sponsorer som bidrar till att vår fina anläggning underhålls och utvecklas i positiv anda.

Företagsgolf under Fest i Flen

Fest i Flens golftävling för företag genomfördes i strålande sol och med glatt humör i Sveaparken den 19:e maj. Under ledning av Johan Thorell och vår PRO Jim Anderson fick alla en kort introduktion innan tävlingen började.

Stolt vinnande lag var Elbolaget Glödlampan.

Stor uppslutning på årets sponsorgolf

20160901_165410Närmare 50 spelare deltog den 1 september i klubbens tävling för våra samarbetspartners och sponsorer.

Tävlingen genomfördes i skönt golfväder och i trevlig stämning. Föreningens ordförande Monica Falk tackade vid prisutdelningen deltagarna inte bara för dagens tävling utan också för det fina samarbete som klubben har med alla sponsorer. Hon poängterade också hur viktiga våra samarbetspartners är för klubben och att vi också vill att våra partners skall uppleva att det ger något tillbaka att vara partners med Flens Golfklubb.

Tävlingen vanns av föreningens tidigare ordförande Mikael Larsson. Tvåa var Håkan Sahlin och trea kom Maths Eriksson.

Inbjudan Sponsorgolf

Dags för årets golf tillsammans med våra partners

Välkommen till Flens Golfklubb torsdagen den 1 september 2016

för vår sponsortävling. Starttid är kl. 14, tävlingsformen är slaggolf (slag maximeras till 5 över par) 18 hål. Kanonstart. Inbjudan gäller dig och anställda i företaget och för två personer. Anmälan senast torsdag den 25 augusti till kansliet på Flens Golfklubb, tel: 0157-157 70 eller till info@flensgk.se.

Ange namn, företag och golf-ID. Under prisutdelningen serveras förtäring.

Om ni inte har några golfspelare i företaget är 2 personer välkomna till mingel och förtäring i samband med prisutdelningen ca kl. 18.30.

OBS! Anmälan – se ovan.

Varmt välkomna!

Flens golfklubb

Monica Falk

Hälsodag på golfklubben

Golfare lever längre och är friskare! Jodå, det är vetenskapligt bevisat.

Den 22 september har Flens Golfklubb, som en del i Flens Hälsovecka, aktiviteter från klockan 10.00 och dagen lång.

• 10.00 – 11.30 vänder vi oss särskilt till dig som har någon form av funktionshinder.
  • 12.30 till det blir mörkt kan alla, unga och gamla, prova på golf.
  • 13.00, 15.00, 17.00 har vi fasta aktiviteter, men det är drop-in hela dagen.

Välkommen till Flens Golfklubb, Norrtorp.

Telefon 0157-157 70. www.flensgk.se