Samarbete med Gymbörsen

Styrke- och konditionsträning blir allt mer populärt bland golfproffsen och nu kan du som medlem i Flens GK också förbättra styrka och kondition. Vi har etablerat ett samarbete med Gymbörsen (finns på Bolmängen) som erbjuder dig som medlem en förmånlig rabatt. Som medlem i Flens GK betalar du 279 kr/mån (ordinarie pris 399 kr) utan bindningstid med 1 månads uppsägningstid.

Är du medlem i SPF får du ett otroligt specialpris på 149 kr månad och då får du träna mellan 04.00-15.00. Ingen bindningstid och en månadsuppsägningstid. Introduktionspass för SPF:are med PT Josefine den 29/1 kl. 09.30.

Mer information om Gymbörsen kan du få via deras hemsida eller facebook.

Dessutom startar under ledning av Lena Hagelberg, i brottningslokalen på Hammarvallen, ett specialdesignat program för damgolfare. Första pass blir den 23/1 kl. 16.00 – 17.00  och vi håller på till den 3/4 med uppehåll vecka 8. Kostnad 150 k/person för att täcka lokalhyran.

2018 års seriespel

Damserien vanns i år av Katrineholm. Nykomlingen Vingåker kom 2:a och Flen kom på 3:e plats. Vi är ett starkt hemmalag, bäst i serien, vann alla våra matcher på vår fina bana. Tyvärr blev det bara en bortaseger och där måste vi förbättra oss. Klart är också att Nyköping och Kallfors  åker ur vår serie och att Strängnäs och Torshälla kommer upp.
Stort tack till alla som har varit med och kämpat! Kom ihåg att anmälan till avslutningen för seriespelet gör du själv i GIT, (Torshälla) senast 13 sep. kl.12.00
Agneta W, lagledare

Slutspel för damernas måndagsgolf

Lördagen den 29/9 är det avslutning för måndagsgolfen. Vi träffas kl. 11.00 och börjar med lunch.
Sista anmälningsdag är den 27/9 kl. 15.00.
Damkommittén hälsar er hjärtligt välkomna

Välkomna alla damer att prova på mörkergolf

Den 24/9 träffas vi i klubbhuset kl. 18.00. Kostnad 50 kr.
Vi börjar med fika.
Ta gärna med någon bok, så kan vi ha lite bokbyten med varandra.
När mörkret kommer spelar vi sex hål med självlysande bollar och marschallers hjälp.
Anmäl er gärna så snart som möjligt, så att vi vet hur många bollar vi behöver.
Damkommittén hoppas att vi alla ska få en trevlig kväll tillsammans med samvaro och en ny upplevelse.

Violdagen 6 aug

10.00     Samling i restaurangen, kaffe och smörgås. Info.

10.30     Puttningstävling, birdiejakt

11.45      Rätt svar på birdiejakten

12.00     Lunch på restaurangen

13.00     Första start 18-håls slaggolf och lagtävling

Prisutdelning för lagtävlingarna direkt efter 18-hålsrundan.

18-hålsrundan räknas in i måndagsgolfen.

Kostnad: 180 kr, betala helst med swish när du kommer.

Anmälan via GIT senast 2 aug. kl. 15:00. OBS! TIDEN

För att det ska synas på banan och runt klubbhuset att det är Violdagen uppskattar vi om ni kommer i violfärger

Damkommittén

Nu är damernas servicegäng igång!

På tisdagen kunde man se tre glada damer som jobbade energiskt med att snygga upp husvagnsparkeringen. Våra damer har tagit initiativ till ett servicegäng som ska hjälpa till med finputsning av vår anläggning. Idag var det Christina, Helena och Annicka som var på plats, men de vill nog gärna ha hjälp av flera. Varje tisdag kl 9 träffas man och kommer överens om lämpliga arbetsuppgifter.

Damerna är välkomna till servicegruppen!

Varje tisdag kl. 09.00 träffas en servicegrupp vid maskinhallen. Det finns jobb som vi damer kan göra på banan, i klubbhuset och utanför klubbhuset. Alla insatser, små som stora, lång tid eller kortare tid, är välkomna. Du avgör själv! Tag gärna med kaffe!
Helena Eriksson är ansvarig för gruppen, Andreas M bestämmer vad som ska uträttas.

Damernas seriespel 2018

Alla damer födda 1998 och tidigare och som har tävlingshcp är välkomna att spela seriespel. Till varje match behövs 4 spelare, både hög- och låghandicapare.
Det finns listor på anslagstavlan i klubbhuset att anmäla sig på, det går också bra att ringa, sms:a eller maila till Agneta. 0703780926 eller agnwagn@gmail.com
Flen vann serien 2016 och 2017. Vore kul om vi lyckas vinna för 3:e året i rad. Det har inte hänt tidigare!
Spelschema:
Sö 13 maj, kl. 14.00 Vingåker borta
Sö 20 maj, kl. 14.00 Vidbynäs hemma
Sö 27 maj, kl. 14.00 Nyköping borta
Sö 3 juni , kl.  14.00 Katrineholm hemma
Lö 9 juni, kl. 13 el 14 Kallfors borta
Lö 16 juni, kl.  14.00 Gripsholm hemma
Ti 24 juli,  kl. 11.00 Vingåker hemma
Sö 29 juli, kl. 14.00 Vidbynäs borta
Sö 5 aug, kl. 14.00 Nyköping hemma
Sö 12 aug, kl. 14.00 Katrineholm borta
Lö 18 aug, kl. 10.00 Kallfors hemma
Sö 26 aug, kl. 14.00 Gripsholm borta
Ta chansen att få spela på många bra banor utan kostnad!
Vi försöker alltid att samåka och dela på bensinkostnaden.
Agneta W
lagledare och kontaktperson

Träning för att undvika skador

Träning för att undvika skador med Marie (Irenes dotter)
Lördagen den 5 maj kl. 10.00
Många har anmält sig, men är du intresserad så är du välkommen.
Ta gärna med sambo eller man. Träningen vänder sig till alla

Lena

Damträning första maj

Jim-Anderson

I vanlig ordning anordnar vår pro Jim Anderson damträning på första maj.

Kostnad för dagen är 300 kronor och du anmäler dig på anslagstavlan vid damernas omklädningsrum eller via kansliet på 0157-157 70.

Programmet ser ut som följer:
9.30 Samling vid klubbhuset
10.00-12.00 Träning
12.00-13.00 Lunch (medtag egen matsäck)
13.00-15.00 Träning

Välkommen!