Träning för damer

Nu är det snart dags för inomhusträning, så att vi blir starka och rörliga inför nästa golfsäsong.

Den 9/10 kl. 16.30 kör vi igång på Hammarvallen i pingislokalen. Vi tränar en timme.

Ta med en golfklubba och 2 hantlar (eller vattenflaskor).

Träningen kommer att pågå varje onsdag fram till den 11/12.

Kostnaden för dessa träningar blir 100 kronor per deltagare, om vi blir 10 stycken. Blir vi fler blir det billigare. Lokalhyran är hundra kronor per tillfälle.

Anmäl dig till mig på messenger, mail eller telefon.
sigrid.hagelberg@edu.flen.se   tel. 070-4411062

Varmt välkomna
Lena

Avslutning på damgolfen

Lördagen den 28/9 spelar vi avslutningen på damgolfen.
Vi samlas kl. 11.00 för att äta smörgåstårta. Kl. 12.00 börjar vi spela.
Kom ihåg att anmäla dig senast den 26/9 kl.15.00.

Välkommen hälsar damkommittén

Mörkergolf 16/11 klockan 19.00

Hej alla damer!

Den 16 november är det dags att spela mörkergolf. Kostnad 50 kr. Vi drar en vinnare.

Samling 19.00. Vi ordnar fika. Ta gärna med böcker för bokbyte. En del har även önskat att vi ska ha klädbyte, så ta gärna med kläder som du inte använder längre.

På samlingen kommer vi även att visa ett förslag på nästa års tävlingskalender.

Varmt välkommen hälsar damkommittén

Violdagen 5 augusti

SOLEN CUP 18 juli

Inbjudan till SOLEN CUP 18 juli

Ladda ner filen (PDF, 1012KB)

Women’s golf day

Damgolfen startar 6 maj

Den 6 maj startar måndagstävlingarna för damer.

Vid första tillfället tänkte vi uppmärksamma att golfbanan fyller 30 år. Vi samlas kl.14.  Kom iklädd en hatt så skålar vi i pomac. De som vill är sedan med på lite rörelse- och styrketräning. Efter det blir det veckans regel. Tävlingen blir en partävling bästboll. Efter tävlingen blir det fika och prisutdelning.

Varmt välkomna hälsar damkommittén

Damträning första maj

Jim-Anderson

I vanlig ordning anordnar vår pro Jim Anderson damträning på första maj.

Kostnad för dagen är 400 kronor och du anmäler dig på anslagstavlan vid damernas omklädningsrum eller via kansliet på 0157-157 70.

Programmet ser ut som följer:

Samling klockan 9.30 med kaffe och smörgås

Golfövningar                   10.00-12.00
Lunch                                12.00-13.00
Golfövningar                   13.00-15.00

Välkommen!

Anteckningar från damupptakt

Damupptakt 2019-04-08

1. Agneta och Lena visade lite av den inomhusträning vi haft under våren och talade om att vi skulle köra den i höst igen. Alla är välkomna att komma med.
  2. Säsongens spelschema för måndagstävlingarna gicks igenom. Nytt för i år är att de som vill, träffas redan 14.15 så kör vi lite rörelseträning och styrka ca. 15 min. Ta med en klubba och hantlar (eller två vattenflaskor). Efter träningen blir det veckans regel som gås igenom. Sedan tävlar vi som vanligt. Den första tävlingen blir en partävling, då passar vi på att uppmärksamma banans 30-årsfirande. Kom iklädd en hatt och så skålar vi i pomac. Efter denna första tävling blir det fika och prisutdelning.
  3. Vi har hört att det finns några som vill att vi gör en hemlig resa. I damkommittén undrar vi därför om det finns några som är intresserade av att ordna en sådan?
  4. Jim kommer att ha damträning som vanligt den 1 maj.
  5. Lilian och Agneta gick igenom några av de nya reglerna.
  6. Helena berättade lite om vad servicegruppen arbetat med under vintern. De träffas varje tisdag kl. 9.00. Det finns en tavla i gången till omklädningsrummen där Helena skriver vad som ska göras. Kan man inte komma på tisdagen, utan är beredd att jobba en annan dag kommer det att stå på tavlan vad som behövs.
  7. Vi pratade lite mer om 30-årsfirandet och bad alla fundera på aktiviteter.
  8. Agneta gav information om damserien. Den startar den 4/5. Annicka bad alla som är intresserade av att vara med i mixedserien anmäla sig så snart som möjligt.
  9. Den 4 juni är det Women´s golfday över hela världen.
  10. Solen cup mot Grytsberg kommer att spelas den 18/7 på vår bana. Kom och ställ upp. Vi får vara hur många som helst, men de fem bästa resultaten räknas.
  11. Alla damer som fyller eller har fyllt 70 år får välja att spela från orange tee i år. Man kan välja inför varje tävling.
  12. Monica berättade att Bassam kommer att fortsätta med restaurangen. Stötta gärna restaurangen, så att vi får ha den kvar.
  13. Den 1 juli blir det en tävling för alla medlemmar med förtäring.
  14. Stina berättade att det finns möjlighet att köpa dekaler att klistra på bilen, bagen eller andra ställen för halva priset som nu är 250 kr.

Upptaktsmöte för damgolfen

Nya och gamla medlemmar inbjudes till Flens golfdamers upptaktsmöte!

Måndagen den 8/4 kl.18.00 träffas vi i matsalen på BCPW högstadieskolan i Flen.

Entré: 50 kronor, utlottning på entrénumret

Vi serverar te/kaffe och smörgås. Information om våra kommande aktiviteter under 2019, så tag med dig almanackan! Det blir prisutdelningar för fjolårets tävlingar och lotterier.

Håll koll på vår hemsida: www.flensgk.se, gå in under klubb och klicka dig vidare till damer. Där kommer information att finnas.

Hör gärna av dig om egna idéer och förslag inför årets säsong.

Anmäl dig senast torsdag den 26 mars till kansliet
E-post: info@flensgk.se  eller  0157/157 70. Du kan även anmäla dig på messenger.

Välkomna önskar Damkommittén!