30-årsjubileet startade med kamp över nio hål

Högtidsstämning och jubileumsyra
– så var det när 30-årsjubileet inleddes den första juni.

På tee infann sig 56 tävlande för att göra upp om den åtråvärda hedersrollen som jubileumsvinnare.
– Vilken start på jubileet. Det här blev jättebra, utbrast ordföranden Monica Falk när hon sammanfattade festligheterna.
Det var 1989 som ett gäng entusiastiska golfamatörer samlades för första gången för att spela på de nio hål klubben anlagt. Nu, 30 år senare, har visserligen banan sedan länge 18 hål men till jubileet var det enbart de nio först anlagda som fick vara med – nummer 1–7, 10 och 18. Å andra sidan har dessa hål inte genomgått några större förändringar så banläggaren, Sune Linde, gjorde ett strålande jobb.

Först ut av tvåmannalagen var Lars Falk/Sören Johansson och Inger Martinsson/Åke Karlsson. Både Lars och Inger var med även för 30 år sedan så lite speciellt blev det för just dem. Segrade gjorde till slut paret Alf Andersson/Lars Sturén.
– Det här var början på vårt jubileum. I juli hoppas vi komma tillbaka med ytterligare festligheter för att fira klubben, sade Monica Falk vid den efterföljande middagen.

Första grupperna ut: Från vänster Lars Falk, Inger Martinsson och Sören Johansson medan Åke Karlsson fick äran att slå första bollen.
Segrargruppen Alf Andersson och Lars Sturén tillsammans med ordföranden Monica Falk.
Med på jubileet från ”det gamla gänget” för 30 år sedan var från vänster Lars Falk, Birgitta Lindqvist, Bo Lindqvist, Inger Martinsson, Vidar Norén, Annika Norén och Monica Falk.